LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 1, 2011

LCCT to Langkawi

Layan je lah gambar LCCT to Langkawi













Actly ada cerita di sebaliknya masa kitorg kat airport. Bila dah tiba nak naik flight, boarding pass kitorg ada 3 keping je. Rayyan Adam punya tak de. So, ada mistake la kan kat sini.




Then sorg staff tu claim kata saya tak beli tiket untuk Rayyan Adam. Saya pun apa lagi. Saya cakap saya beli. lepas tu dia kata tak. Dok bertekak dalam 5 minit, sorang kata beli sorang kata tak.




Dengan laju nya saya tunjuk saya punya intinerary. Saya pun tunjuk. Ni nampak tak infant ni. With Asfaliza. Nampak? So dia pun cek. Saya ada beli and rupanya masa kat kaunter diorg tak print boarding pass Rayyan Adam. Suami kata, salah orang la kau nak bertekak dengan bini aku.




Hish kalau tak, tak pegi la kitorg ke Langkawi nun.