LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dec 10, 2010

Gambar Chicken Pox Rayyan Adam

Mari ye puan-puan menonton keadaan anak teruna saya yang diserang chicken pox from mama dia. Don't cry-cry ok semua. Harap bersabar menahan emosi ketika menonton acara ini.






Sekian terima kasih. Usah bersedih. Huhuhuu... Kerana anak ini bukan tahu erti sakit. Pendek kata beliau amat kebal dengan penyakit ini. Aktiviti harian seperti memanjat, membaling barang, menjerit, menggondam dan seangkatan dengannya berjalan dengan lancar. Ubat-ubatan yang dibekalkan amatlah berkesan menjadikan diri beliau kebal dari sebarang kegatalan.

5 comments:

LiAnA said...

kulit putih mmg npk jelas.. takpe kulit masih lembut.. cepat je hilang parut nanti.. yg penting dia aktif cam biasakan..

Nurul Faeza said...

ish2 ciannyer ..xpe laa biar kecik2 kene..

Lady D'yot said...

cepat2 sembuh ye ensem boy

Mak Su said...

alah siannya rayyan..... tapi biar kena masa kecit ni, dorang ni macam ada kekebalan semulajadi :)

asfaliza kena tag, http://ceritakosong.blogspot.com/2010/12/jom-jadi-follower-gadis-kampung.html

~aSFaLiZa~ said...

kak liana : alhamdulilah dia aktif mcm biasa


faezah : yup tu yg bagus kecik2 dah kena


nadia : tq


maksu : insyallah ada free saya join. tq