LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nov 15, 2010

Ada Tak Amik Family Planning Termengandung

Nak tanya la puan-puan kat luar sana. Huhuhu.. Ada tak kes orang amik family planning termengandung. Tak kira la, apa pun jenis plan tu. Pil ke, depo ke, iud ke, implan ke. Kiranya ni macam kes ter excident la. Ni nak tanya ni. Hahahaha. Tiba-tiba kepala otak ni macam terkedu jap.

4 comments:

eT said...

huhu...me xsempat nk plan pon..:p

~aSFaLiZa~ said...

et : huhuhuu... dush dah excident

cik daisy said...

cube tny doc. rasanye lar, setiap kaedah pun ada percentage keberkesanannya. cth mcm kondom 99% ke..

~aSFaLiZa~ said...

kak d: as ada kwn yg peranakan dia turun. then pakai apa pun tak jadi. hahahhaha. semua dia guna. tu yg seriau dengo