LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 20, 2010

Kesian Kat Mak

Kesian kat mak. Yup. Ni bukan mak saya sorang. Huhuhu. Apa nak kata ni. Macam merepek je. Tak de. Macam ni. Khamis hari tu dapat call kakak saya, Kak Senah xcident. So, sure lah mak nak balik Air Hitam kan nak tengok anak dia. 



Then, suami hantar ke Hospital Batu Pahat. Saya tak ikut lah. Saya kan ada kat Equine Park lagi. Rayyan Adam tinggal rumah Kak Ana kejap sampai Jumaat. Masa kat hospital Batu Pahat semua adik beradik saya ada. So, saya wakil kan suami saya je la tengok Kak Senah.



Hmmm... Kebetulan pulak semalam terima berita lagi atuk sedara saya meninggal merangkap bapak sedara mak la. Semalam tengah hari mak bergegas pulak ke Singapore nak pergi melawat. Nasib pergi dengan Pak Cik saya. Kalau tak, lagi kesian kat mak kalau kena pergi naik bas sendiri masuk Singapore.



Mak kata nak balik dari Singapore hari ni. So, malam ni saya hantar Rayyan Adam kat mak. Mak nak duduk Air Hitam seminggu ni. 2 hari cuti ni saya sorang-sorang jaga Rayyan Adam. Suami kerja 7 pagi-7 malam. Amat lah mencabar jaga budak besar panjang ni tanpa bantuan siapa-siapa. 



Mak cepat lah setel semua tuuuuuu.... Waaaa... Ni bukan kesian kat mak. Ni mak tak kesian kat saya. Hahahahaha... Boleh tak nak jadi kan mak ni mak saya sorang. Tak nak syer-syer.

6 comments:

zteesyahmi said...

tak boleh! jangan tamak! hehhehe..

tajuk enrtri pun dah ckp, kesian mak kan??? ;p

aibaks said...

betul x3! setuju dgn zteesyahmi

~aSFaLiZa~ said...

ztee & aibaks : baik lah. waaaaaaa

fazilzura said...

heheheh kasi le mak rehat ..

salam ..

beb , email ku email mu yek , daku terpaksa private kan blog.. ado SETAN

denso_cute@yahoo.com

~aSFaLiZa~ said...

fazilzura : oh baik lah. ada gak setan dlm blog

zteesyahmi said...

hihihi. mcm2 la.