LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 3, 2010

Kempen "Jom Ramai² Sebarkan Gambar Ini Supaya Akhirnya Mak Bapak Yang Buang Bayi Ini Akan Terlihat Juga Perbuatan Mereka"

Memang kau ni mak bapak hati setan. Bagus!!! Anak kau masuk syurga. Kau dah tempah neraka kan siap-siap kat dunia ni. Bila mak bapak bayi ni tertengok blog aku, apa yang aku boleh cakap, aku doakan kau laki bini ni pun kalau laki bini lah insaf. Minta ampun dengan Tuhan. Taubat beb sebelum mati. Aku pun ngeri + sedih tengok gambar anak kau ni.







Kempen bermula di SINI


8 comments:

zteesyahmi said...

saya pun mula2 tgk kt fb, mngucap pnjang...

masalahnya as, laki bini ke dorg ni???

ya allah! sedih tgk gmbr ni! tk smpai dah nk tgk..

~aSFaLiZa~ said...

ztee : tu la...zalim kan

cik daisy said...

akak tgk kat paper smlm, akak rasa pembuangan ni yg paling kejam & xde ati perut! dasar binatang lar sape2 yg buang anak camnih! dia takkan terlps balasan dr Tuhan di akhirat nnt.

~aSFaLiZa~ said...

kak d: bukan binatang lagi kak, ni setan durjana namanya ni

ilyanie said...

huhuhu..as, sedih la tengok baby tu...cian baby tu, xde dosa pun..tergamak diaorg buat mcm tu..

~aSFaLiZa~ said...

ilyanie : org kalau tak de otak mmg tregamak buat mcm ni. tak kira halal haram dah. dosa pahala sume tolak tepi

Mak Su said...

masyallah....

:(

~aSFaLiZa~ said...

mak su : moga tuhan rahmati baby ni n mak bapaknya