LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 11, 2010

Family Vacation 2010 - Perak, Penang, Kedah, Perlis


Saya baru pulang dari utara. Kami pergi Perak, Penang, Kedah dan Perlis. Cuma kat Perak berhenti kat highway je beli buah jambu. Seronok holiday bersama family suami. Plan dah dekat setahun dah. Alhamdulilah kami bergembira berkumpul. Semua decide mahu sewa bas sahaja. Bawa kereta kos lagi tinggi dan pastinya lagi letih.



Walaupun ini adalah adik beradik suami, alhamdulilah diorg faham mengapa saya bawa mak saya.



Rayyan Adam juga seorang baby yang mendapat pujian sepanjang perjalanan. Hehehe...Anak mama ni memang tak banyak meragam walaupun duduk dalam bas. Yang penting orang yang tak dikenali, sila jauhinya. Padah nanti laungan tangisannya...





 Seeeeee..... Sangat syok Rayyan Adam dan ayah dia tido....





Saya kat kerusi sebelah dengan mak

4 comments:

nARd eLainY said...

waaa...mana buah tgn untuk sy? hehe..;p

~aSFaLiZa~ said...

nARd eLainY : buah tangan tak de...buah pala ada..huhuu

zteesyahmi said...

ye.. dh sehat dah... bru nmpak tuan punye blog tepek gmbr dia bnyak2 ;) hehe..
tgh bervacation pun smpat ngapdet yer...

~aSFaLiZa~ said...

zteesyahmi : gambar kita tak banyak sebab tak de org nak amik kan gambar kita. kamera pun kat tangan kita je. hahahaha