LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 14, 2010

Family Vacation 2010 - Padang Besar

Destinasi akhir sebelum berangkat pulang ialah Padang Besar. Kat sini pun kena spend duit banyak-banyak. Huhuhu..Perempuan...Bab shoping laju




Ni je gambar yang ada sebab sudah penat....Tak larat nak berposing. Lagi pun panas





Benda wajib beli. Toto. 35 hengget. Senang sedara mara datang nak tumpang tidur




Bantal Jepun 3-10 hengget. Kat Melaka 1-5 hengget




Pulut hitam sekilo 8 hengget. Beli sekilo sebab suka gila bubur pulut hitam. Mak pun terkejut saya nak beli sampai sekilo




Yang ni nak bagi Kak Ana. Beli yang 3 peket 9 hengget





Sepanjang perjalanan ni kan, saya asyik tanya lah suami dia nak beli apa. Ye lah, duit kan semuanya saya yang pegang walaupun itu duit dia. Kot-kot lah dia berkenan T-shirt ke, jeans ke. Semuanya dia tak nak. Yang dipentingkannya barang anak dia. Saya pun macam tak best lah kan. Sebab suami tak de apa-apa untuk dia. Tiba-tiba bila masuk kedai  yang paling lastttttt sekali. Ni memang yang last la sebab nak naik bas dah lepas ni jalan balik....



|
|
|
|
|
|
|
|
V







Kalau abang nak beli helikopter boleh tak? Terkesima tiba-tiba.



Layan je lah...75 hengget





Kalau Rayyan Adam dah pandai mintak....Terpaksa lah beli 2 helikopter karang



12 comments:

nARd eLainY said...

wahhh..nak gak helikopter tuu...erm..sy pun suke gile bubur pulut itam..nyam2...tibe2 terliur~

~aSFaLiZa~ said...

nad : hish akak nak pegang pun mata suami dok jeling manjang je. lagi kan org lain

Ena said...

sy pun suke kalau org nak p padang besar selalu kim beli kan comforter tu.. murah kan!

~aSFaLiZa~ said...

Ena : sangat lah murah. rugi tak beli

suamihanyisterizuki said...

beb,

ko boleh layan lomba heli ngn ise la. kalahkan heli dia...

~aSFaLiZa~ said...

hany : dia pya mahal wei. aku tak sama taraf nak beli mahal2. hahahha. main dgn dia pun nti kena sopan santun. takut terhempas. hahhahah

suamihanyisterizuki said...

xpe mahal tak semesti bleh menang, hanya yg handal mampu menang ahaha...

ko ckp r kat bad suruh langgar sket bontot heli dia tuh..ahahha

~aSFaLiZa~ said...

hany : kalau langgar bontot dia nti dia minta ganti dow..hahahhah

Nazz@Purple said...

aik..bapak org pon main helikopter gak eh..

~aSFaLiZa~ said...

Nazz@Purple : jgn main2. ni baru bapak org. karang anak bapak pulak mama dia nak layan

cik daisy said...

hohoho! sama lar lakiku ittew. minat menan2 camnih. tp dia lebih minat keter remote control & robot. huh.. x puas kot main masa kecit2 =)

~aSFaLiZa~ said...

kak d : ye kot masa kecik tak puas main. dulu mana mampu nak beli. mahal. anak org kaya je yg mampu