LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 6, 2010

~ BaBy's SpECiaL pOSe CoNTesT ~


 
Contest lagi....Apakan daya...Semua contest pun best. Tak daya rasanya Rayyan Adam kalau tak menyertainya. Biarlah orang nak kata mama Rayyan Adam gila contest. Ni mama Rayyan Adam nak tunjuk-tunjuk aksi menarik anak bujangnya. Mama Rayyan Adam dapat contest ni kat aqilahheaven.


Syarat-syaratnya macam biasalah yek kat bawah ni kalau siapa-siapa nak terjoin sekali

1. Add kan blog ini dalam blog anda and mesti jadik follower skali yer..
2. Terbuka pd bb berusia 6 bln - 4 tahun sahaja
3. Copy gambar di atas, letakkan kat side bar uols n kene link kan kat entry contest ni ekk..
4. Mesti uploadkan sekeping sahaja gambar pose menarik anak anda and citer sikit nape anda rase pose tuh menarik.. :)
5. Sila nyatakan nama anak, tarikh lahir, nama ibu n emel add ya..
6. Contest bermula dr 26 Mac hingga 25 April 2010 nih, insyaAllah, keputusan akan di keluarkan pada 26 April 2010 nnt ya
7. Yg paling penting, tgglkan entry anda di ruangan comment ya!!





So, dah namanya contest aksi menarik. Mestilah mahu tunjuk aksi menarik. Takkan aksi mat rempit pulak kan.






Nama Baby : RAYYAN ADAM BIN BADRULHISAM
Umur : 6 BULAN
Tarik Lahir : 29.09.2009
Nama Mama : ASFALIZA
Nama Ayah : BADDRULHISAM
Email : aszbard@yahoo.com



Amacam? Menarik kan? Bukan apa. Budak ni pe'el dia sekarang suka sangat jolok anak tekaknya sampai nak terkeluar isi tekak. Menarik lah tu. Apa yang tak menariknya Rayyan Adam buat aksi menarik jolok-jolok tekak. Pose ni bukan senang tau nak amik. Sebab tu namanya pun special pose. Ntah lah. Layan je la yek




10 comments:

Noraide said...

byk adam menang contest As

~aSFaLiZa~ said...

noraide : byk? huhuhu... 1 pun lum menang lagi. menang tangan je ni

zteesyahmi said...

saye tk pnah joinkan baby saya contest2 gni.. nti nk try la ;p

~aSFaLiZa~ said...

zteesyahmi : tak rugi pun join contest2 ni. kalau menang untung la. kurang2 kita blh tunjuk ragam si comel


tapi kan saya nk komen sikit la blog awak. blog awak tak blh nak tgl kan komen. tak tahu la kalau kot saya yg tak reti nak mengomen.


kalau btl tak blh, awk setting la semula

kalau blh, tunjukkan la sy caranya

Mak Su said...

all the best to baby Adam... :)

baby baya dia mmg suka jolok tekak, hihihi, lepas tu terbatuk-batuk ler.

~aSFaLiZa~ said...

mak su: tq mak su. hobi adam skrg ialah jolok tekak sampai termuntah

zteesyahmi said...

yeke..patutla tkde org leave comments haha.. ade la a few bg.. blh aje..
hemm.. nti saye cek settings die tp kt mne tah.. tk reti gak huhuhu..
niwey tq cz btau tau ;)

~aSFaLiZa~ said...

zteesyahmi : ok cun

aqilahheaven said...

good luck sayang!! :)

~aSFaLiZa~ said...

aqilahheaven : tq