LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 4, 2009

Demam Lagi

1)"5" nama timangan-

  • Sayang (mestilah husband yang panggil)
  • Asfaliza
  • As
  • Liza
  • As As As As (ni Ajak n Awang yang dok tgk marco polo je)
2) "5" sifat/tabiat buruk

  • Kuat makan
  • Kuat tidur
  • Kuat kerja (cewah)
  • Kuat Archibus
  • Kuat harimau
3) "5" makanan favourite

  • Mak masak
  • Kak Ana masak
  • Masak sendiri
  • Makan free
  • Makanan favorite (eh ni soalan, tapi boleh jadi jawapan gak. huhuhu)

4)"5" subjek pelajaran paling suka

  • Munakahat (huhuhu...sebab tu aku kahwin cepat)
  • Ekonomi Rumah Tangga (pun sebab di atas)
  • Archibus
  • Data Entry
  • Site Visit (Ajak mesti jeles ni subjek kegemaran aku)

5)"5" benda wajib dlm purse

  • Duit (kadang-kadang tak de pun)
  • Lesen
  • IC
  • Gambar husband (peransang)
  • Kad-kad yang banyak sampai tak tahu kad apa (buat tebal purse je)

6) "5" topik yang biasa di bual bersama pasangan/teman.....

  • Kasih
  • Sayang
  • Cinta
  • Love
  • Mmmuah Mmmuah Mmmuah Mmmuah (18sx)

7) "5" MANGSA TAG.

  • Ajak sebab dia orang pertama tag aku
  • Awang sebab nak suruh dia update blog yang dah dekat dengan namanya (BersAwang)
  • Fatiha sebab dia tak pernah tag aku
  • Filah sebab dia pun sombong tak pernah tag aku
  • Nak tag Hany balik boleh?

6 comments:

rohani said...

muahahaha....

boley boley...ko carik tag laen...

~aSFaLiZa~ said...

hany: hhahahha. nti aku cari tag n mangsa keadaan

miszundercover said...

aiks..aku bukan tak nak tag ko,tp tiap kali nak tag mesti org lain dh tagko huhuu

~aSFaLiZa~ said...

filah: ha pas ni tag la aku. tag tag tag!!! jgn tak tag!

jUst mE mYsElF n I said...

Saper Cakap aku x pernah tag kau ? Aku tag kau, x pernah kau jawab ..... :P

~aSFaLiZa~ said...

fatiha: eh ye ke ko ada tag aku? sory ek fatiha...huhuhu